Incearca cu pepene verde! Indeparteaza una dintre mese [de preferat cina] si inlocuieste`o cu pepene verde. Mananca o bucata si dupa pranz si la micul dejun! La orice masa, nu manca ca sa te saturi, mananca pentru a iti potoli foamea! La micul dejun incearca niste cereale speciale si suc natural [facut din piersici, portocale, pepene verde etc.]. La pranz poti manca o ciorbita de legume, de zarzavat si orez, piure, mancare de cartofi etc. Incearca sa eviti cat de mult poti carnea si mananca multe fructe! Nu manca fast-food sau dulciuri! Inlocuieste`le cu ceva gatit in casa, sau cu fructe! Succes!
NU
- nu se mananca intre mese
- trebuie eliminat in totalitate zaharul si amidonul
- ceapa alba
- cartof
- telina
- porumb
- orez
- fasole, mazare, linte
- branza, smantana
- paste
- cafea
In ce consta?
Micul dejun:
- suc obtinut dintr-o jumatate de grefa
- 1, 2 oua sevite dupa plac (fierte, omleta, prajite in cat mai multa grasime)
- 2 felii de bacon
- cafea decofeinizata, fara zahar, fara lapte sau ceai cu lamaie
Pranz
- suc obtinut din jumatate de grefa
- salata de orice fel si in orice cantitate
- carne de orice fel, gatita oricum si in orice cantitate
Cina
- suc obtinut din jumatate de grefa
- salata de orice fel si in orice cantitate
- carne de orice fel, gatita oricum si in orice cantitate
- legume gatite oricum si in orice cantitate
Inainte de culcare
- un pahar de lapte degresat sau unul cu suc de rosii (care trebuie sa te asiguri ca este natural si nu contine zahar
eu ll`am incercat si am slabit:X...sp[er sa functioneze si la tine:*:*:
Nu cred ca daca vrei sa arati bine, trebuie sa tii o dieta.eu iti recomand sa inlocuiesti dieta cu mult sport,mancare sanatoasa(evita prajelile,grasimile), nu manca intre mese foarte mult, nu manca dupa ora 6 seara,iar atunci cand mananci, nu manca pana nu mai poti, ci atunci cand crezi ca te-ai saturat
Cura cu supa de varza.e foarte buna. poti sa cauti mai mult detalii pe google. eu am o prietena care a slabit 25 de kg cu ea. in plus odata ce slabesti nu te ingrasi la loc
succs sa ai:*
foxutza întreabă: