Stiu cum e sa iubesti sa nu iti fie impartasita dragostea! Ar trebui sa vb deschis cu acel baiat sa vezi daca are pe cineva sau daca simte ceva pentru tine. Si timiditatea e ceva peste care poti trece caci nu ea te defineste! tu o definesti pe ea. Si in legatura cu " sa arati ca nu-ti pasa" nu stiu in ce masura e eficient. nu trebuie sa pari nici prea preocupata de accea persoana nici sa o ignori complet. Iti urez mult succes astept sa imi zici cum o sa mearga totul funda
Da mai bine arati ca nu iti pasa! Eu sunt foarte timida si rusinoasa cand ma intalnesc cu un baiat dar cand sunt printre prietenii mei sunt foarte tupeista ma simt in largul meu! Eu am prieten sh imi este rusine sa ma sarut sh sa ma intalnesc cu el nu stiu de ce! Toti imi spun `tu nu fi proasta el te iubeste dde ce sa nu te intalnesty cu el` el ma iubeste foarte mult sh de aceea ma intelege tot timpul nu m-am sarutat cu el niciodata parca ma retine ceva! Nu stiu ce am In fine Sper sa prin tupeu:X Il iubesc foarte mult sh chiar vreau sa ma sarut sh sa ma vad cu el imi este foarte dor de el dar ma prefac ca nu imi pasa! Sper ca ti-am fost de ajutor! Bye-bye