anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vroiam sa va intreb daca este ceva ciudat in asta.Si cer seriozitate.
Eu de obicei, uneori din anumite motive alteori din niciun motiv, dintr-o data sunt foarte fericita si mi se pare viata foarte frumoasa si dupa vreo 2-3 secunde ma intristez si realizez ca viata mea nu are niciun rost si mai bine mor.Si mai am alteori cand sunt trista sau nervoasa intentii de sinucidere.
Este ceva normal? Dau funda. Cer seriozitate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pentru unele persoane este normal, pentru altele nu.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| emblem23 a răspuns:

Pamantul este un mare procesator de energie si constiinta individuala se dezvolta din asta, in fiecare dintre noi. Ma gandeam la mine ca devenind om pentru prima data, si eram fericita sa fiu asa. Din ceea ce am vazut, as fi fericita sa fiu si un atom in acest Univers. Un atom. Asa ca, sa fiu o parte umana a lui Dumnezeu‚ asta este cea mai minunata binecuvantare. Este o binecuvantare dincolo de orice ne inchipuim noi ca poate fi o binecuvantare. Pentru fiecare dintre noi, sa fim partea umana a acestei experiente este ceva teribil si magnific. Fiecare dintre noi, oriunde si oricum ar fi, ratat sau nu, este o binecuvantare pentru planeta, exact in locul in care se afla.

| automobile a răspuns:

Poate fi o faza a varstei, deci in unele cazuri ar fi normal

| mocanualex1703 a răspuns:

Voiam ma analfabeto