Buna! Nu poti bea lapte in cazul in care iei antibiotice deoarece laptele inhiba actiunea antibioticelor.
In timpul tratamentului cu antibiotice nu se consuma lactate deoarece,, taie'' cum zici tu din efectul antibioticului si in loc sa te vindeci in 5 zile te vindeci in 8 si daca vrei o explicatie mai amanuntita citeste si tu prospectul.
Nu..nu este bine sa bei cu lapte! si este adevarat ca laptele cum zici tu,, taie'' antibioticul. bea cu apa e cel mai sigur ^_^anunta-ma cum merge
Nu este bine sa bei lapte daca iei antibiotice, si oricum nu rezisti tu 5 zile sau cat naiba iei antibioticele fara lapte?
Plus de asta laptele "taie" si din efectul otravei.(Asta o stiu de la bunicamea, nu stiu daca e adevarat)
Doamne! de ce sunteti asa de rai cu el/ea? are nevoie de ajutor ca nu stie daca sa consume lapte! poate e ca si mine si mie imi place mult laptele^_^si cee? nu are nimic! JustUrAngel cum ziceam te rog lasa laptele pana te vindeci si apoi bea lapte cu butoiul chiar scuze dar nu e bine sa bei lapte cand esti bolnav/a si iei antibiotice