Greu de stiut. Am vazut pareri pe net ca astfel de scurgeri pot apare dupa primul contact sau in cazul unei vieti sexuale infrecvente. Pe de alta parte si aspectul si intervalul de timp duc cu gandul la nidatie. Pentru linistea ta sufleteasca ai putea sa discuti cu un ginecolog care te va consulta si te va lamuri. Sa nu ai o alta problema acolo. Poti sa faci un test de sange pentru sarcina, ai 10 zile de la contact.
Am o relaie la distanta si avem contacte sexuale cam un weekend la o luna jumate - 2. Astfel de weekend-uri sunt putin mai "intense" sa zic asa. Sunt groaznic de speriata singurul aspect ciudat in legatura cu prezervativele este ca pe unul din ele dupa ce l-am rulat era un lichid, dar avand in vedere ca numai ce l-am deschis si eu l-am rulat, prezervativul fiind durex jeans care e lubrifiat suplimentar, ne-am gandit ca e lubrifiant de pe prezervativ, oricum l-am luat jos si m-am sters pe mana
Nu pot sti ce era cu prezervativul. Fa mai intai testul, dar vizita la ginecolog nu ar trebui evitata. Ingrijeste-te acolo jos, pastreaz-o cat de bine poti si te va rasplati
Nu cred ca ai nimic. Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator. Mi-a venit mai tarziu si foarte greu, am avut cam asa cum spui tu "pete" maronii si dupa cateva zile a venit in mod normal. Daca vrei sa fii sigura, fa testul.
anoooonimm77 întreabă: