| Radhika2000 a întrebat:

Buna TPU... happy:X am o problema: cand ma ridic din pat sau dupa un scaun pentru cate va secunde nu mai vad adica mi se pune o ceata...mi se intampla de mai mult timp. dar nu bag in seama uneori se trece imd uneori tine putin. nu stiu ce sa fac. voi ce credeti sa fac? vi sa mai intamplat :* fundita! multumesc:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Cred ca ai lipsa de calciu. Iti recomand sa mergi la farmacie si sa intrebi ce poti avea. Oricum nu ar trebui sa te speri! Si mie mi se intampla cateodata ca sa nu mai vad bine ( mi se fac asa niste puncte in fata ochilor de parca m-as uita continu la soare). Prima data, a doua m-am speriat dar apoi am consultat parintii si am luat niste pastile... Chestiile acestea pot fi si normale la unii desi nu cred ca e si in cazul tau. In orice caz vorbeste cu parintii sau cu o farmacista si vezi ce iti recomanda. Bafta! kiss

5 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Ai hemoglobina scazuta sau lipsa de calciu.Ai nevoie de fiole de calciu gluconic.Consulta un medic, s-ar putea sa ma insel.

| Paprik a răspuns:

Incearca sa nu te mai ridici brusc. Poate esti putin anemica sau poate ai tensiunea mica.
Iti recomand sa mergi la medic pentru un consult.

| DumiY a răspuns:

Buna! Probabil ca ai lipsa de calciu. Sau poate din cauza ca nu te odihnesti atat cat trebuie sau poate din cauza ca ai probleme cu ochii. Eu te sfatuiesc sa te duci la medic. Noi aici iti spunem cate ceva ce stim insa doctorul stie mult mai bine. Sanatate!winking funda?

| olivikkka a răspuns:

Da mie mi se intimpla la fel adica parca se inegreste in ochisi imi ameteste putin capul pentru citeva secunde ear apoi trece, este din cauza tensiunii mergi la medic spune-i simptomele si o sa iti dea tratament, succes

| Radhika2000 explică:

M-a programat mama deja :X multumesc frumos la toti happy imi pare rau ca nu pot da funda la toti... :X