anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU; x Eri mi-a esit un fel de bubita pe penis, la inceput era mai mica apoi peste zi s-a marit putin, este rosie si cu varful galben. Am cautat informatii si cea mai asemanata cu ea este herpesul, insa herpesul este cu apa dar la mine cu puroi. E doar una ca un cos de pe fata din perioada pubertatii doar ca putin mai mare. Ce credeti ca ar putea fi? mi-am luat un unguent sinaflan si ma dau cu el, dar daca pana miine nu imi trece cred ca voi pleca la medic.Mentionez ca relatii sexuale nu am avut.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Mergi la medic ( medic de dermato- venerice), că poate să fie ceva f urât!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Cel mai bine ar fi să mergi la medicul de familie şi să-ţi dea o Trimitere la un consult de specialitate la medicul dermato-venerolog.

| Babygirl90 a răspuns:

Sau furuncul ceea ce nu ti-as dori... mai ales in acel loc hipersensibil... bat in lemn pentru tine sa nu fie...

| Deiaaaaa a răspuns:

Poate e Mononucleoza thinking

| 1love a răspuns:

Mergi la medic.E cea mai buna solutie.