| Emeinaaaa a întrebat:

Buna TPUlove struck
Va rog ajutati-macrying.
Mi-a venit menstruatia martea trecuta si acum e joi si tot am ..am aproape 2 saptamani..si nu-mi mai curge rosu imi curge maro si putin cate-o pata si duminica ma duc la piscina ce fac? Nu mai imi curge parca nu mai as avea! dar tot imi curge cate o pata pe chilot pe zi odata!
dau funda ajutati-ma!sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xCatastrophe a răspuns:

Pana duminica iti trece la mine dureaza o saptamana si am de 2 ani si jumate happy O sa-ti treaca :*

2 răspunsuri:
| Crazydyana a răspuns:

Pai e normal daca nu ai menstruatia regulata stai linistita si eu am patit asa nu te mai stresa e posbil ca pana duminica sa iti treacahappy

| Misshaa a răspuns:

Daca mergi la piscina fi sigura ca ai lenjeria curata sau absorbantul..depinde.Schimba-l cand intrin si cand iesi ca sa fii linistita.Si ai grija sa nu te doara burta.Pe mine de exemplu ma doare f mult cand ies de la baie, dar imi trece daca iau o pastila...totul din cauza menstruatiei.Nu e prea bine sa stai in apa in timpul ei...