anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Zilele astea trebuie să îmi vina menstruația, de fapt azi. Ideea este că am crampe, dureri de sâni toate cele insa acum câteva minute m-a luat o durere la ovarul stâng de îmi venea să mă urc pe pereți. O durere înțepătoare continua ce se împrăștia in tot abdomenul, ba chiar a început să mă doară și stomacul și să îmi fie greata. Cu chiu cu vai am luat un ibuprofen, de obicei luam agocalmin dar am zis sa o las mai moale cu medicamentele și să iau ceva mai ușor. Ce poate fi? Țin să menționez că am un uter retrovers ceea ce îmi cauzează dureri insuportabile la menstruație dar nu în modul asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| GabyT10 a răspuns:

Aceste dureri sunt datorita ovulatiei.In general aceste dureri le au femeile ce sufera de amenoree secundara.Cand mai ai astfel de dureri ia un antiiflamator si fa o baie calda.Eu am avut astfel de dureri si am mers la medic, mi-a spus ca am amenoree secundara (desi nu am ramas insarcinata vreodata). Aveam uter retrovers si nedezvoltat.Am urmat un tratament timp de 7 luni si totul este aproape normal, am dureri dar nu insuportabile.Te sfatuiesc sa mergi la medic daca aceste dureri persista.Multa sanatate iti doresc.