| Bianca777 a întrebat:

Zilele trecute am avut secretii vaginale abundente si dese. Nu pareau anormale,doar ca erau intr-o cantitate mare. Ar trebui sa imi vina ciclul, dupa aplicatia pe care o folosesc, imi spune ca imi intarzie de 2 zile. Nu am ciclul chiar regulat, am 15 ani. Nu am avut niciun contact sexual, dar ma sperie faptul ca imi intarzie menstruatia. Credeti ca e ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Roxana19928 a răspuns:

La varsta ta fluctuatiile hormonale sunt ca la ele acasa, in sensul ca ai hormoni care iti umbla fericiti peste tot in corp, deci e PERFECT normal sa ai un ciclu neregulat, cu timpul se va regla el, asta pateste orice fata la varsta ta sau chiar si la alte varste, se poate deregla mereu, chiar si de la stres. Secretiile vaginale sunt complet normale, in felul asta vaginul se curata singur si se hidrateaza. In momentul in care observi neregularitati in secretii, de exemplu vreun miros neplacut, iti va trebui un consult la gigecolog deoarece e posibila o infectie. Dar la tine nu este cazul

| Andreeush a răspuns:

Dacă nu ai avut nici un contact sexual atunci nu poate fi vorba de o sarcină.
Însă având un ciclu neregulat nu e de mirare dacă nu îți vine la data la care erai obișnuită.
Astfel de aplicații nu îți zic întotdeauna data corectă la care ar trebui să îți vină.
Cel mai sigur ar fi să îți cumperi o mini agendă în care să notezi în fiecare lună data la care îți vine ciclul.
În felul acesta ții o evidență și poți să vezi cu aproximație când îți va veni următoarea menstruație.

| alma200033 a răspuns:

Și eu am avut așa și încă am! Este posibil sa fie o dereglare hormonala, dar ca sa fii sigura ai putea sa l întrebi pe medicul de familiehappy