In primul rand capusa nu trebuie smulsa, deoarece capul poate ramane in interiorul pielii si apoi poate fi mai dificil de scos. Simptomele difera de la pers la pers, unele nici nu pot avea simpotme.Nu lua nimic de capul tau, meicamente sau stiu eu ce.Du-te la cel mai apropiat spital din Judetul tau, la Urgente (UPU) spune-la ca ti s-a intamplat si de acolo iti vor face un set de analize sau te pot interna, pentru a-ti face toata medicatia de care ai nevoie.Eu zic sa urgentezi, sa nu apara complicatii.
Ok multumesc frumos
Vai,stai cu capusa pe tine de atatea zile? Dumnezeule mare! Nici baie nu ai facut, presupun...
De unde sa stiu
?
Neica? m ai cam jignit la faza asta... daca am avut la spate cum drecu sa o vad ca e foarte mica..cam cat un bob de hrisca
Cum,mai,nu ai stiut ca este timpul sa faci baie sau ce?
Am facut baie. domnule sau doamna sau domnisoara ca esti mai mica decat mine daca nu ma insel. da cum naiba sa vad la spate capusa aia ca nu era umflata sau dracu sa o ia. ma refer ca era uscata si mica cat un bob de hrisca. deci cum sa vad eu la spate... am ochii la spate ca vazut sotia. inteles?
Stau la bloc... nu stau la tara domnisoara
Am priceput, sa traiti!
Mergi urgent la un doctor pentru că unele căpușe pot fi foarte periculoase. Altele sunt inofensive, dar trebuie neapărat să mergi la doctor cât de curând pentru a afla
Tocmai de duminica s-a intamplat chestia asta dar nu am nici pe drecu sa ma ia... abia azi am scos-o. nu imi este rau, nu mi s-a umflat nimic nu am nici pe mama durerii. mandra asta sa panicat nu eu... deci inca odata va spun, nu imi este rau, nu am inflamatie nu am nimic. are ceva? crap rabdea?
Unele nu sunt periculoase. Sunt inofensive si nu ti se intampla nimic daca te musca. Altele sunt periculoase deci ar trebui sa mergi la medic. Cunosc 3 persoane care au fost muscate dar care nu au avut nimic.
Oricum multumesc frumos de raspuns
anonim_4396 întreabă: