Cum sa plangi atata pentru un borcan?
E normal ce ai patit dupa atata plans.
Chestia asta nu s-a intamplat din cauza borcanului, ai ceva bine ascuns acolo in inconstientul tau care te-a facut sa izbucnesti. Se poate sa fie datorita unor traume din copilarie care s-au acumulat acolo si inca nu ai scapat de ele...se poate sa fie din cauza unor suparari care te urmaresc, poate nu te simti bine si implinita cu tine. Gandeste-te la toate lucrurile din viata ta care te deranjeaza si fa-le sa dispara. Take care:*
Pai nici eu nu stiu de ce am plans, dar imi dau seama mai mult ca sigur ca nu a fost pentru un borcan, credeti-ma.Pur si simplu in acele momente m-am deconectat de la tot ce era in jur, era ca si cum nu mai simteam nimic, nu ma gandeam la nimic, pur si simplu plangeam...
Nu ai inceput sa plangi pentru ca borcanul respectiv s-a spart... ai o frustrare, o suferinta care in momentul incidentului si-a facut simtita prezenta. Tu trebuie sa stii cel mai bine ce te apasa pe sufletel, si sa incerci sa elimini sursa de stres de la radacini. Poate fi o nemultumire in dragoste, la scoala, o prietena care nu te intelege, familia, etc. De obicei decidem sa nu ne exteriorizam cand avem o problema, sub pretextul ca nu este nimic grav in respectiva intamplare, dar aceste suferinte se aduna, iar cand gresim un lucru minor, precum spargerea borcanului, reusim sa ne exteriorizam. Este bine sa razi cand esti fericita nu-i asa? Incearca cand esti suparata sa plangi, poate sa tipi, pentru a lasa suferinta sa se amelioreze, undeva unde nu te vede nimeni. Cat despre ameteala, poate sa fie din cauza emotilor, sau poate ai o mica anemie.
UIV27 întreabă: