| anaaabananaaaaas a întrebat:

BUNA TPUUU
Stiu ca este devreme dar nu mai stiu ce sa fac.
Ma doare maseaua de numai pot
Inainte voiam sa o scot dar am dat banii pe altceva m-am gandit că nu e asa mare lucru. Dupa ceva timp mi-a cazut dar nu toata. Acum mai am un colt din ea si in interiorul ei am un fel de băsica. Nu e puroi.
NUMAI POT DE DURERI
Am luat Ketorol dar tot o sa ma doara dupa cateva ore. Acum langa masea am alta umflatura. De ce imi apar atatea. Vreau macar un raspuns sa vad ce fac cu viata mea, multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Vinde ceva mai putin util, de exemplu telefonul sau calculatorul, si mergi la medic

| JackR a răspuns:

Ai facut o infectie, desi tu crezi/zici ca nu este puroi. Te duci la stomatolog, ce altceva sa faci.

Pana faci rost de banii pe care i-ai cheltui pe altceva, n-ai decat sa canti "Oooooo, viata mea!"

| alinadianaaa a răspuns:

Posibil ca ai infectie la maseaua respectiva, consulta un medic stomatolog care iti va da in antibiotic pentru ati drena infectiia deoarece ni poate sa iti scoata maseau daca ai infectie.Pentru ameliorarea durerii poti sa iei Vidan.