| JustDeea a întrebat:

Transpir foarte tare pe maini si pe picoare sad Dau Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Tine de starea ta emotionala!

5 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Foloseste pudra de talc, ar trebui sa te ajute.

| scarletjo a răspuns:

Buna! Si eu am aceeasi problema.Am incercat si creme impotriva transpiratiei picioarelor...degeaba. Folosesc pudra de talc mentolata...se gaseste si transparenta(pentru a nu ramane mainile/picioarele albe).

| DarkBlood32 a răspuns:

Păi..nu prea ai ce să faci deoarece este vară şi tranpiram foarte tare. Dar eu nu înţeleg un lucru, când mă dezbrac de haine îmi transpiră mâinile şi mai puţin picioarele. Poate faci prea mult efort fizic şi d`aia. îţi recomand duşurile calde şi nişte spray-uri antiperspirante dar nu ştiu dacă se găseşte din alea să dai pe corp, nu mă refer spray-uri din alea pentru subraţ.

| DLeonard a răspuns:

Ai hiperhidroza palmo-plantara. Du-te la farmacie si intreaba de un antiperspirant(nu necisita prescriptie)!

| Vicentexes a răspuns:

Sti spreiurile alea gen deodorant?
iatzi ceva ca niveia for men cool kick si date si pe maini si pe picioare si iese bine de vara tizi garantez