Interesant...Eram aproape sigura ca printre efectele secundare apareau si somnolenta, oboseala, dificultatile respiratorii etc.
Mai uita-te inca o data pe prospect, cu mai mare atentie.Eu sunt aproape sigura ca se mentioneaza.
Da, nu da somnolenta, dar unul din efectele adverse ar putea fi somnolenta. Stiu, suna ilogic, dar asta e...
De regula nu imi place sa caut pe Google, dar uite ca am facut-o acum pentru ca m-ai facut curioasa si las aici o bucatica din prospect:
"Cu toate acestea, reactiile adverse aparute la copiii cu varsta sub 2 ani au fost diareea, febra si insomnia, in timp ce la adulti au fost oboseala, uscaciunea gurii si durerea de cap, au fost raportate mai frecvent decat in cazul administrarii unui comprimat care nu contine componenta activa.
Dupa punerea pe piata a Aerius, au fost raportate foarte rar cazuri de reactii alergice severe (respiratie dificila, respiratie suieratoare, senzatie de mancarime, urticarie si umflatura) si eruptii pe piele. De asemenea, au fost raportate foarte rar cazuri de palpitatii, accelerarea batailor inimii, durere abdominala, greata (stare de rau general), varsaturi, senzatie de disconfort gastric, diaree, ameteli, somnolenta, greutate de a adormi, dureri musculare, halucinatii, convulsii, neliniste cu hiperactivitate motorie, inflamatia ficatului si valori anormale ale testelor functionale hepatice."
In al doilea alineat scrie ca pot sa apara mai multe efecte adverse, printre care respiratia dificila si somnolenta.
Desigur, tu stii cel mai bine cum te simti, dar ma gandesc ca acest cascat pe care il experimentezi, are legatura.
Https://www.catena.ro/prospecte/aerius-5mg-x-10-compr-film
Aaa! Si las aici link-ul prospectului.