| Raducons a întrebat:

Bună
Tratamentul pe care il da un psihiatru ajuta la depresie, cei care ati luat ati simtit imbunatatirea starii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Depresia se trateaza.
Daca ai depresie usoara tratamentul nu isi va face efectul.
Daca ai depresie majora si asta iti afecteaza viata mergi la psihiatru si iti va prescrie un medicament, poate sa nu te ajute, in cazul asta il schimbi pana gasesti un tratament potrivit pentru tine.
Oricum e bine sa te evalueze cineva, daca crezi ca iti poti reveni cu psihoterapie si prin forte proprii atunci e indicat sa faci asta pentru ca antidepresive iti afecteaza sistemul nervos daca sunt luate foarte mult timp.

| anonimg a răspuns:

Caută să te încrezi în Dumnezeu indiferent de starea în care te afli.
Nu există om pe pământ care să nu treacă prin depresie. Este în planul divin ca omul să conștientizeze dependența sa de Dumnezeu. Pentru că noi oamenii asa am fost creati -să fim dependenti de Dumnezeu; numai că noi ne dorim să trăim singuri fără El, si totodată să fim si fericiti. Dacă o masina făcută să meargă cu combustibil în rezervor va merge cu rezervorul gol, atunci vom putea să trăim si noi oamenii fericiti si impliniti fără Acela care ne-a creat.
Noi oamenii am fost creati cu multe dependente: de aer, hrană, apă, de lumină și chiar și de dragoste. Si pentru ca noi suntem si ființe spirituale si nu doar fizice, noi cautam sa umplem acest gol sufletesc, această nevoie a noastră.
Depresia este o stare psihică, spirituală, si apare indiferent de starea noastră materială.
Cum am spus mai sus, toti oamenii cad în depresie fără absolut nici o excepție: de la cel mai sărac om de pe pământ, până la cel mai bogat. Este aproape unica metoda a Tatălui nostru ceresc să ne conștientizeze de nevoia noastră de El.
Acum dar, dacă în singurătatea ta iti vei pleca genunchii înaintea Lui si in cuvintele tale -in gand sau cu voce tare - Îi vei spune tot ce ai pe suflet, pacea se va așterne peste sufletul tău cum nici nu-ti vei imagina. Domnul Hristos a murit si a înviat tocmai pentru ca noi să putem avea legătură cu cerul, cu Tatăl nostru ceresc. Este privilegiul nostru să venim înaintea lui Dumnezeu asa cum suntem, fără să așteptăm să fim mai buni.
Nu putini oameni refuză din mândrie să caute pe Dumnezeu. Să nu fi printre acestia. Măcar încearcă si metoda aceasta de vindecare, mai înainte de a cheltui banii si timpul la psiholog sau pe medicamente.
Vei găsi pe internet cartea "Calea către Hristos" care este destul de subtire, usor de înțeles chiar și pentru un copil, dar care va aduce o speranță sufletului cum nimeni nu-si poate imagina. Te încurajez la aceasta ca pe un frate.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca ai o depresie usoara nu va trece cu tratament ci dor cea mai avansata.

| AlexSalling a răspuns:

Da. Cand cazusem in depresie nici nu imi dadusem seama, dar acum nu mai am nimic. Iti recomand si ti-e un psihiatru/psiholog daca treci prin asa ceva. Paste fericit!

| Tud0rr a răspuns:

Depression is a common disorder that is associated with compromised quality of life, increased health care costs, and greater risk for a variety of medical conditions, particularly coronary heart disease. This review examines methods for assessing depression, discusses current treatment approaches, evaluates evidence that aerobic exercise is an effective treatment option for patients with major depression, and offers practical suggestions for helping patients initiate and maintain exercise in their daily lives.
Cauta pe "https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" studiile, pentru a te convinge. Exercitiile fizice pot fi cu mult mai puternice tratamente impotriva depresiei decat medicamentele.
Bafta!

| DoMary68 a răspuns:

Eu recomand Rohodiolin
http://healtybywomen.calivita4.me/ intra pe pag sa vezi despre ce este vorba