| vreaubebe a întrebat:

Trebuia sa fac HSG joi, iar medicul mi-a spus ca cel care trebuia sa-mi faca trebuie sa plece de azi pana duminica la un curs.Eu duminica plec la Sovata pentru ca am deja rezervare. Se poate face HSG si acolo, sau oare sa fac tratamentul acolo si luna viitoare sa fac aici HSG? Ce ma sfatuiti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ma indoiesc ca iti face o asemenea investigatie intr-o statiune balneara si oricum e bine sati-o faca ginecologul care iti urmareste cazul. De ce nu il intrebi pe el, in ziua de azi pacientii au numarul de telefon al medicului curant.

| tyana a răspuns:

Cel mai bine este sa discuti cu medicul tau acest aspect. E bine ca investigatia sa fie facuta de medicul tau si cred ca poate fi amanata pana te intorci de la Sovata.