| gadu a întrebat:

Buna trebuia sa imi vina ciclul pe 14 oct iar astazi este 20 mentionez ca am 17 ani si ca am avut contact sexual dar nu sunt insarcinata am facut 2 teste de sarcina, si au iesit negative am inceput de luni sa iau orgametril nu stiu ce sa mai fac fundita:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Degeaba ai facut tu teste de sarcina, ca e prea devreme inca. Primul test concludent il poti face pe 22 daca folosesti urina de dimineata, pana atunci nici un test nu are nici o valoare. Deocamdata nu stii daca esti insarcinata, e posibil sa fii. Poti lua linistita orgametril, nu-i va face rau copilului daca esti insarcinata, ba chiar te va ajuta sa fixezi mai bine sarcina si sa il ajuti sa creasca sanatos

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Dacă testele le-ai făcut "corect" ( aşa cum explicam la un răspuns anterior ) atunci NU eşti însărcinată.

Apoi, SPER că ai fost la GINECOLOG şi ai făcut o ecografie vaginală sau una ovariană - şi acel medic ţi-a PRESCRIS Orgametril!

Oricum, NU îşi face efectul imediat, TREBUIE să ai RĂBDARE ( uneori chiar 2 luni )!

| yanira4u a răspuns:

Poti sa afli daca esti insarcinata sau nu folosind un test de sarcina abia dupa aproximativ 14 zile. daca l.ai facut mai repede nu are nici o valoare orientativa.

| g2012 a răspuns:

Daca ai facut doua teste si au iesit negative nu ai de ce sa iti faci griji! s.a schimbat admosfera e frig... se poate sa fii racita! incearca cu o infuzie de musetel...