anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Trebuie sa dau o urocultura pentru ca ma lecuiesc cu diferite medicamente antibiotice de vreo 3 luni si niic un rezultat. Insa pina acum nici un medic nu mi-a recomandat urocultura, am hotarat ca cer si singura si mi-a dat indreptare sa dau la laborator insa nu mi-a spus cum s-o fac.nu o sa am ocazia sa imi dea iarasi s-o fac degraba is de aceea as vrea sa fie facuta cit mai corect pentru a afla precis rezultatul care este intr-adevar.
Acum insa problema e urmatoarea: eu traiesc la aprox 1-1, 15 ore de laborator.Deci prima urina de dimineata nu sint sigura ca o pot duce plus ca eu ma trezesc spre exemplu dimineata si vreau ft tare la wc pentru ca am problema cu asta(asta si este problema mea ca merg ft des la wc), deci daca merg repede si o pun in recipient pe prima peurma oricum minim 20 min imi trebuie sa astept rutiera, sa ma imbrac si pina ajung la lab se fac 2 ore, iar eu stiu ca trebuie o ora maxim. Sau s-o au mamei sa-mi-o duca imediat... dar eu acasa nu stiu ce recipient imi trebuie, cum s-o fac sterila.
Deci mai buna ramane varianta cu 4 ore dar cum sa le rezist ca eu uneori nici 30 minute nu pot rezista ca buhnesc.
Deci as dori un sfat, cum sa o dau mai bine si cum sa ma pregatesc de ea? sa cumpar un recipient din farmacie si s-o dau acasa sau recipientul doar la lab se da?
si la ciclu nu se da, da?
va rog rs daca cunoasteti cumva rs la intrebarile mele.
mersi anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| drk a răspuns:

Urocultor de la farmacie (costa 1-2 lei). Nu trebuie s-o duceti in maxim o ora. Urina sa fie de la mijlocul urinarii.