| Dru a întrebat:

trebuie sa plec la mare luni. menstruatia imi vine regulata. trebuia sa vina la sfarsitul lunii. insa astazi am observat o sangerare. si tot da sa curga cate putin. ce pot sa fac ca sa imi intarzie macar o saptamana? please.pentru cel mai bun rasp. dau funditabatting eyelashes. merci :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu este sanatos sa faci asa ceva si nu te sfatuiesc, chiar daca ai gasi mijloace! Eu cred ca 99, 99% dintre femei au trecut prin situatia ta! Foloseste OB-uri mai mari pentru a nu avea surprize pe plaja!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Las-o in pace. Dupa ce ca ai deja o dereglare (care ar trebui sa te ingrijoreze), mai vrei sa o dereglazi suplimentar? Foloseste OB-uri si gata. Orice metoda este periculoasa fiindca poate duce la infectii severe.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O dată ce ai început să sângeri lasă menstra în pace. Ai corpul sănătos.
Pa, pa.

| mon@29 a răspuns:

Dupa mine. bea ceva alcool sa se opreasca. ceva lichior ce preferi u.la mine mergewinkingdar ai grija cat bey ca poate te imbetilaughing

| cяιss a răspuns:

Sunt de acord cu Elianna...

| iubiricaa a răspuns:

Du-te la o farmacie...sh ii spui farmacistei sa-ti dea niste pastile pentru ca sa-ti intarzie menstruatia...