| EvanescenceLover a întrebat:

Trebuie să stau internată în spital 2 săptămâni și nu prea stiu ce sa fac... Aveți vreo idee?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ia-ti un laptop. Eu asa fac si pentru o saptamana.

| whatevernvm a răspuns:

Sa fugi

| Kaℓi a răspuns:

Carti. De citit.

| Violleta2022 a răspuns:

Citeste, cat poti de mult!

| Florentina9210 a răspuns:

Eu cand am fost in spital acum o luna jumate, am avut telefonul, castile mi le uitasem acasa ( stiu, doar mie mi se poate intampla asta ), noroc cu varul meu care nu locuieste departe de spital, de mi-a adus castile sale si tableta cu filme. Deci, cam astea ar fi ''necesarul''.

| WaterDrop a răspuns:

Folosesti scaunul cu rotile pe post de masina si dai cateva ture in viteza pe holuri fara sa lovesti pacientii.

Te joci de`a doctorita cu perfuzia pacientului din patul de langa.Nu`l lasa sa spun ca nu e amuzant, tu stii ca este.

Te dai la toti doctorii draguti chiar daca nu te doare nimic in acel moment.

Mancarea este grozava asa ca poti invata sa gatesti singura ca sa pe viitor sa nu mai treci prin asa ceva.

Iesi in parcul de langa si prefa`te ca lesini pe o banca.Cu siguranta panca iscata va fi distractiva si poate te salveaza un asistent dragut.

Dormi toata ziua, iar noaptea da drumul si asculta muzica ca sa-i ajuti pe cei din jurul tau sa aiba vise mai frumoase.Te vor aprecia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Telefon cu internet si muzica multa. Casti sa ai ca sa nu deranjezi bolnavii.

| Holy2010 a răspuns:

Interetul te scapa mereu de plictiseala

| NeagoeDodu1998 a răspuns:

Citeste, am fost internat 4 zile si am terminat un roman si o autobiografie.

| BeRock a răspuns:

Jucati poker(faci niste bani