anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tuberculii lui Montgomery apar doar în sarcina sau au mai multe cauze? Mi-au apărut pe areole ceva așa că o umflatura (un fel de cos) dar nu cred ca e cos, e posibil să imi apară fiindcă în 6 zile imi vine menstruația? crying broken heart

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
40 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Am fost de părere toată viața că unui copil trebuie sa îi explici lucruri, să-i dai atenție și să-l asculți, dar mă faci să mă îndoiesc de principiile mele de viață și să zic că ție îți lipsește bătaia. Nu cred că te-ar ajuta un psiholog.

Sau totuși, știe cineva ce poți să faci cu o persoană de genul? Ce să-i faci uneia careia i-au explicat zeci de oameni ca nu e gravidă și care crede negreșit că lăsat-o gravidă vreun prosop cu spermă pe el?

Ăștia cu experiență în parenting, mă ajută și pe mine cineva? Poate vreau să fiu psiholog și mă demoralizează tipa asta plecată de acasă.

Ce-i spui unui copil care nu înțelege un lucru pe care i l-ai explicat de sute de ori? Il bați, nu? Vă rog, spune-ți că da, să mă liniștesc.

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Nu îmi trebuie bătaie, ci înțelegere. Dacă ati citi de când /cum au apărut simptome le de sarcină, și care au fost și încă sunt (simptomele) pur și simplu nu ma pot liniști, și simt și ceva prin burta sad și nu sunt balonata de cum m-am trezit! Pai nici nu vreau sa ma ajute un psiholog! Acum ca am vazut și tuberculii astia e clar, asta mai lipsea și am toate simptomele de gravidă

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Da, un prosop sau o cada

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 explică (pentru Goete):

Și uite ca sunt și eu, lasă să ne viziteze

Răspuns utilizator avertizat