| DuLciI a întrebat:

Buna TUP, in urma cu o saptaman mi-a venit ciclu si din prima zi mi-a curs cateva picaturi si de atunci pana acum la fel tot cateva picaturi ce se intampla DAU FUNDA daca ma ajutati big grin va rog frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GAbyCzl a răspuns:

Poate esti racita jos..sau e prima oara cand iti vine ciclu? daca esti racita iti mai curge nu conteaza daca ti-au trecut

| DuLciI explică (pentru GAbyCzl):

Pai nu e pentru prima oara care im vine, e pentru prima oara care im vine asa

| GAbyCzl a răspuns (pentru DuLciI):

Sigur este de la stres, oboseala etc si poate mai esti si racita jos..asa o mai tine si pe pretena mea cate o saptamana chiar mai mult pentru ca este foarte stresata, obosita si cate odata se nimereste sa fie si racita ai inteles?

| DuLciI explică (pentru GAbyCzl):

Da am inteles, mss

4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Poate fi de la stres, deshidratare, oboseala, lipsa de vitamine, incearca sa bei mai mult apa sa mananci sanatos, sau poate fi o metroragie dar este putin probabil...cel mai bine consulta un medic, spune-i mamei si mergeti la un medic!