NU, crema de galbenele e prea groasa. Incearca ceva astrigen sau cu extract de tea tree sau zinc, sau eventual da-te cu spirt.
Nu nu te va ajuta.Am folosit si eu multe creme.Eu am un ten foarte sensibil si nu m-a ajutat nici o crema.Cosurile pe piept, spate, fata..de geaba le tratezi ca nu vor disparea dacat daca-ti schimbi alimentatia.Ele reprezinta impuritatile din corp care ies pe piele(daca ar iesi in interior ai avea probleme foarte mari de sanatate). Schimba-ti alimentatia! Nu manca carne de cat foarte putina sau ocazional, si mai putine grasimi si proteine.Si in acest timp fa-ti un tratament cu miere si scortisoara. Pune 3 linguri de miere si una de scortisoara -nu aplica tot amestecul pe fata ci de mai multe ori pentru ca e prea mult-si lasa masca asa toata noaptea iar dimineata te speli.Ai grija-scoartisoara pateaza si nu se mai duce.Mie mi-au trecut aproape toate cosurile schimbandu-mi alimentatia-deci incearca caci iti spune cineva ca a trecut prin asta.Succes!
Poti sa te dai cu aceasta crema de galbenele este foarte buna pentru tratarea cosurilor, a acneei sau a altor probleme ale pielii.