Trebuie neaparat sa te epilezi, nu poti sa apari cu,, tufa,, poti sa-i spui si ginecologului despre faptul cat de tare te iriti, poate iti recomanda ceva
Mona am doar 14 ani...mama nu cred ca o sa fie de acord sa ma "mutilez " pe acolo,fiindca din start deci cum pun bigu sau crema sau orice altceva pentru indepartarea parului raman in piele,si curge foarte mult sange,chiar nu stiu ce sa fac ,nu este vorba numai de iritatie, este vorba ca imi raman semne vineti, am puroi in bube cand ma epilez si curge sange si cand ma dau cu crema depilatoare, adica in loc sa imi fac bine, imi fac mai mult rau
Buna!
Eu stiu, ca daca doresti sa-ti faci analize clar trebuie sa te epilez, chiar iti cere doctorul. Iar in rest trebuie sa fi curata si putin aranjata, oricum majoritatea doctoriilor chiar iti recomanda sa nu te epilezi definitiv ca si parul are un rol.
Te pup!
Daca ma epilez imi raman mari semne pe piele si toata zona unde m-am epilat se umple cu bube in cateva minute iar in 2 -3 zile sunt pline cu puroi.((Deci chiar nu stiu ce sa fac arata horor in amandoua variantele
Nu trebuie sa te epilezi. Toata nebunia asta cu epilatul e o chestie moderna, pe vremuri nu se epila nimeni (si mergeau la ginecolog)