Tratament impotriva cresteri parului inca nu cred ca s-a inventat, dau stiu ca sunt in comert creme petru incetinirea cresteri parului, am incercat si eu dar nu funcrioneaza in schimb doar lasa pielea foarte catifelata.Incearca benzile, sunt mai practice decat ceara, si ai mult mai putine sanse sa te iriti, sau un epilator special pentru zonele sensibile cu par putin.Eu asta folosesc, este intr-adevar dureros dar dureaza mult mai putin decat cu penseta si mai practic decat restul.Sau daca ai posibilitatea sa iti faci o epilare definitiva cu laser este cam singura solutie sa scapi de par pentru tot deauna Sper sa te ajute raspunsul meu.O zi buna!
Un sfat: epilare cu laser dar depinde si de restul porilor perisorilor de pe fata daca sunt de o marime considerabila trebuie un tratament mai extins dar cred ca asta e cea mai buna solutie de durata
Daca ai un exces de pilozitate, poate fi din cauza glandei suprarenale. Consulta un endocrinolog. Dar, ca sa indepartezi mustata, tot de benzile depilatoare vei fi nevoita sa te folosesti. Bine ca s-au inventat
Benzi depilatoare pentru fata Strep. Costa aproximativ 30 de lei o cutie cu 20 de bucati.La unele magazine se vand si la bucata.
http://www.shopmania.ro/......uc-7349657
Du te la endocrinolog poate ca este o tulburare hormonala recomand profesorul coculescu din Bucuresti in caz de esti prin zona