anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tutror happy am 1.68 si 62 de kg

E bine :-s?

Ideea e ca am oasele late (ca sa zic asa), soldurile un pic mari

si picioarele (partea de sus) groase, gleznele sunt subtiri

Am incercat sa slabesc dar nimicstraight face... si mananc si foarte putin

Mai ales vara mananc numai de 2 ori pe zi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

E...OK. Nu cred că ştiai,dar te poţi îngrăşa şi dacă mănânci prea puţin, căci organismul tău va începe să depoziteze grăsime. Mi s-a întâmplat şi mie. crying Pentru a evita acest lucru trebuie să reduci cantitatea de alimente treptat, nu să mănânci puţin dintr-o dată. Încearcă să bei cât mai multă apă şi să mănânci puţin, dar des(o dată la 3 ore). Începe să practici şi sport! Pentru tine ar fi bune exerciţiile pentru picioare. De exemplu. :bicicleta(o poţi face în aer stând pe jos); alergare,urcatul scărilor,plimbări,genoflexiuni, dans, etc.
Succes! Sper că ţi-a folosit măcar puţin răspunsul meu! happy

| BLABLAGAGA a răspuns:

Esti OK pentru constitutia ta. Trebuie doar sa ai grija sa te mentii. Pentru solduri sunt exercitii speciale care te pot ajuta, iar pentru glezne mult mers pe bicicleta (nu medicala, adevarata, adica mers pe bune)

| Bogdan_7318 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti cel mai bine e sa te duci sa alergi dimineata sau seara. Si abdomene ar fi bine sa faci. Ar fi bine sa iti faci un program cu exercitii in fiecare zi. Sper ca ti'am fost de ajutor.

| marpey16 a răspuns:

Pai greutatea ta optima e de 61 de kg. deci esti aproape. (stiu, pentru ca si eu am tot 1, 68 si oasele grele big grin)

| xGloryaax a răspuns:

Nu ajuta trebuie sa faci miscare chiar si cand faci treaba faci miscare daca faci o ora pe zi miscare intr-o saptamana slabesti un kg peste tot

| DianaC a răspuns:

Renunta la dulciuri.Degeaba nu mananci daca mananci dulciuri sau chestii, foietaje de la Timko sau Eldi.Nu se poate sa nu poti slabi.Nu trebuie sa te infometezi. Poti manca dar fara dulciuri.Eu am slabit 3 marimi! Si mananc foarte mult dar nu mananc dulciuri. Sper ca te-am ajutat :*

| Vypera_4579 a răspuns:

Incearca sa faci miscare, alergari in fiecare zi renunta la paine, consuma multe lichide in perioada asta.