| DarkMirror a întrebat:

Bună tuturor! Aș vrea să mă ajutați cu ceva.Care sunt Punctele Slabe Ale Corpului Omenesc? Va rog frumos dau funditză! Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| metonst54 a răspuns:

Daca te referi la bataie atunci cred ca asta cautai http://www.skystangsoodo.com/images/vital-points.gif

2 răspunsuri:
| DarkMirror explică:

Nu, nu punctele ca nu vreau sa omor pe nimeni, ma refer ca colegele mele de scoala ma pisca de un fel de oscior subtire de la gat care doaaaaaaareeeeee de ma pune in genunchi, la asta ma refeream. K m-am saaaaaaatuuuuuuuraaaaat vreau si eu sa l pun in genunchi.

| DarkMirror explică:

Nu, nu punctele vitale, nu-s asasin, ma refer la faptul ca cologele de la mine din clasa ma pisca de un oscior subtire de la umar si ma doare de ma pun in genunchi.Si vreau sa stiu si eu un punctulet din ala care doare rau, ca ma enerveaza la culme.