| fliropf a întrebat:

Bună tuturor! Abia mi-a trecut răceala și simt că mă ia iarăși. Sunt obosită și mă simt slăbită și mă doare puțin în piept. Iau Ibubrofen, beau ceai și mănânc multe fructe. Oare dacă fac baie, mă afectează cu ceva? Mi-este frică să nu răcesc iarăși, m-am săturat de răceală, credeți-mă. Iau 2 tipuri de vitamine, unele trimise de tatăl meu din Germania și Gripovit Acerola. Ce aș putea face să îmi cresc imunitatea? Îmi vine să plâng gândindu-mă că voi răci iarăși. Menționez că în fiecare dimineață, la ora 6 plec la liceu, prin frig și încerc să mă îmbrac cât mai gros posibil. Puteți să îmi dați niște sfaturi, vă rog? Sunt panicată și chiar mi-este frică. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Baia nu a afectat niciodata pe nimeni, dimpotriva este indicat sa te speli zilnic!
Mananca sanatos si ia vitamine si vei vedea ca-ti revii.
Sanatate maxima!

3 răspunsuri:
| 19Mary19 a răspuns:

Produsele apicole ajuta mult : miere, propolis și multă vitamina C. Consuma fructe care conțin multă vitamina C.

| sierra1 a răspuns:

"mi-a trecut răceala și simt că mă ia iarăș... Sunt panicată și chiar mi-este frică. "

stai acasă 2-3 zile. Baftă și nu mai (te)plânge

| fliropf explică (pentru sierra1):

Urăsc oamenii care se plâng și nu fac nimic cu privire la acea problemă. atât timp cât fac ceva că să-mi treacă, pot să mă plâng cat vreau. :*

| sierra1 a răspuns (pentru fliropf):

Profund!