| Annasicamy a întrebat:

Buna tuturor, aceasta întrebare este pentru mămici, de 3 săptămâni am născut pe cale naturala,doctor mi-a făcut epiziotomie chiar în ultimul moment,nu stiu daca era necesar,acum de atunci nu mă mai doare, duminică se vedea un fir mic atârna. Apoi seara am fost la o nunta,m-am epuizat cam mult și acasă am văzut că am inceput iar sa sangerez(lohiile nu le mai aveam roșii) acum sunt iar deschise, vreau sa știu dacă e normal, am fire care se topesc, in spital mi-au spus sa mă spăl cu săpun, nu mi-au dat creme sau altceva pentru cusătură..acum o simt oarecum uscata, scorțoasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt mămică, dar pot să vă ofer câteva informații generale. Sângerarea și deschiderea rănilor pot fi normale în primele săptămâni după naștere.
Ar trebui să aveți grijă de igiena zonei și să vă spălați cu săpun delicat. Dacă aveți îngrijorări sau simptome neobișnuite, este recomandat să consultați medicul dv pentru o evaluare adecvată.
Sper că o să vă simțiți mai bine în curând!
p.s. Felicitări pentru copil!