Metformin este pentru diabet ce legatura are cu ovarele? Se mai numeste si siofor dar substanta activa este metformin si se recomanda diabeticilor pentru a regla glicemia, ai diabet? Sau care a fost cauza in afara de ovare pentru care ti a dat metformin, normal ca ai avut reactii adverse ca scade glicemia, cretinii doctori, daca ai diabet atunci este ok sa i ei sub indrumarea diabetologului metformin Siofor de 1000, altfel nu il mai lua citeste inainte de a lua ce contine metformin si la ce este bun, nu lua asa orice.
Nu am diabet. A zis ca stimulează ovulația. Dar când luam metformin aveam incontinuu stări de vama, greata.
Da pentru ca scadea glicemia nu il mai lua metformin nu este pentru ovulatie sunt ei prosti, daca i ti dereglezi pancreasul o sa faci curînd diabet si atunci vei sta pe insulina asta vrei? Arunca metforminul la gunoi si gata nu il mai lua si schimba ti medicul ginecolog ca e prost ca naiba.
Am o prietenă cu ovare polichistice care a născut după vreo 4 ani de încercări, dar fără niciun fel de medicație. Sfatul meu este să continui să încerci în perioada cea mai fertilă. Sau poți încerca și inseminarea artificială.
Scuze eu stiu un medic ginecolog FOARTE bun din galdau, il cheama dr. Craciun si este foaaaaaarte pasionat de meseria sa de ginecolog...dar accepta doar pacienti de la galdau.