Evita bauturile acidulate si ai grija sa porti mereu ciorapi, niciodata nu sta cu picioarele goale pe podea.
Chiar am evitat, inclusiv si aerul rece. Mulțumesc!
Eu nu cred ca faci infectie de la apa rece. Asa cum nu faci rosu in gat de la inghetata, din contra, inghetata te ajuta la inflamatie.
Piscinele sunt pline de microbi si daca esti predispusa la infectii mai bine nu te mai duci acolo. Numai gandul sa ma balacesc in apa in care au mai intrat alti 100 oameni transpirati, murdari, bolnavi, copii in fundul gol etc ma ingrozeste...
Daca ai imunitate buna infectiile urinare trec de la sine dar trebuie in primul rand sa asculti sfatul medicului
Nici eu nu prea sunt fana piscinelor dar am mers pentru nepoata mea. Acum sincer infecția mi-a dat simptome imediat ce m-am întors de acolo. Infecții am mai avut, însă au trecut după câteva zile de tratament, dar nu au fost grave. Mai mereu am avut cistita, care probabil apare mereu de la microbi. O sa merg la medic sa văd ce se întâmpla. Infecția de la apa rece nu, insa am văzut ca inflamații la ovare pot sa apăra mai ales din cauza frigului. Mulțumesc oricum!
Da, infectia e cauzata de un virus sau bacterie iar inflamatia poate fi cauzata de virusuri, bacterii, chiar si apa rece
Am avut dureri la spate, acum de ieri tot simt disconfort in zona ovarelor, înțepături. Tot cred ca este ceva inflamat, o sa vad ce este in final
Cel mai bun remediu natural pentru infectiile urinare e sucul de merisoare. Sau chiar merisoare daca gasesti. Ori ceai de merisoare. Oricum daca bei suc, ala trebuie sa fie natural
O sa caut ceai, poate am noroc sa găsesc si ceva suc
Încearcă să nu faci mult efort. Pastile și antibiotice n-are rost să mai iei dacă o să te duci la medic. Îți va zice el, dacă e nevoie să iei.
Nu am luat căci văd ca alte simptome nu am. Mulțumesc!