| anna_8174 a întrebat:

Buna tuturor:*
Acum aprox. 5 zile am fost nevoita sa fac o operatie de unghie incarnata.Toate bune si frumoase(chiar nu am avut probleme, cum zic majoritata, durerile minore, la doua zile am mers destul de bine, si cand am fost ultima data la control mi s-a spus ca arata f. bine)Acum mama mi-a desfacut bandajul ca nu am gasit-o azi pe doctorita, si i s-a parut ca a facut din nou puroi, dar nu era, cel putin mie asa mi s-a parut, doar o mica parte mai mult cu lichid f. mica cam de 1/4 cm, asa rozaliu.
Si maine vrea sa ma duca iar la doctor, sa vada ce s-a intamplat si.chatterbox

Aaa...si tin sa mentionez ca azi am mers foarte mult, am stat aproape toata ziua in picioare, ma gandesc ca si de la asta poate fi.
Poate ma ajutati si pe mine cu pareri. E normal? Sau intr-adevar s-a intamplat ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| doctoru a răspuns:

E infectie. e normal. se va sparge zona si eventual o sa iti dea cu antimicrobian (betadina+ baneocin) si eventual ceva pe gura (antibiotic)daca degetul este rosu.

| foxi a răspuns:

Trebuie sa mergi la doctor!

| vivigirl a răspuns:

Orice ar fi du-te la doctorwinking. Am fost si eu in situatia ta happy. Nu trebuia sa mergi.stai cam o saptamana fara sa mergi, asta daca rezisti laughing. Cand iti da bandajul jos, atunci poti sa mergi cat de mult vrei.Nu te juca cu sanatatea tawinking.

| Laue a răspuns:

E normal. Eu am avut puroi la degetul mare de la picior si nu am scapat de el timp de o saptamana, din cauza ca am mers relativ mult. Daca nu gasesti doctorul, incearca sa scoti puroiul afara si sa dezinfectezi rana cu spirt sanitar.