| Maria39popescu a întrebat:

Bună tuturor, acum câteva zile în perioada de Crăciun am mers undeva la o cabana cu niște prieteni de familie, sa fiu sincera nu am mâncat mai nimic iar alcool am consumat, dar nu foarte mult, acum de câteva zile simt o durere în partea stânga mai ales după ce mănânc cât de puțin dar și o stare de greață. Credeți că din cauza ca nu prea am mâncat nimic vreo 2 zile pot avea acum aceste stări. Sfaturi cum as putea sa calmez durerea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Partea stanga nu ma duce cu gandul la fiere ci la splina. Daca nu te-ai lovit acolo puternic nu vad ce ar putea fi in afara de o oboseala crunta, dar si aceea se resimte cand faci efort intens. E doar o parere subiectiva, nici doctori de am fi nu putem rezvola diagnostice de la distanta.
Mananca moderat sau foarte putin, numai consuma alcool, nu bea cafele etc si incearca dupa data de 1 ianuarie sa faci o vizita la medic e cel mai bun sfat.
sa ne auzim cu bine!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu suntem medici sau laborator de analize sa îți punem diagnosticul pe TPU. După sărbători mergi la control amănunțit, mai întâi la medicul de familie.

După cum ai descris, probabil fierea te doare și tot fierea îți cauzează stări de vomă. Eu îți recomand să bei ceai, oricare ar fi el. Dacă ți-e rău tare 112.

| whatisthis19 a răspuns:

Eu nu-s medic