Parca am mai auzit de ea... s-ar putea sa mearga... oricum nu o sa-ti faca nici un rau
Uffff o sa astept si sfatu lui Brigaela
poate tu sti mai bine leguitoarea
Am luat eu si nu am avut rezultate spectaculoase ... a trecut mai bine de un an de atunci, poate chiar 2 si intre timp au crescut de la sine...in perioada aia nu am observat nici o schimbare majora...depinde de organism. Am auzit ca poti sa te ingrasi de la tinctura asta, insa la mine nu a avut nici un efect
Daca ai si noduli nu cred ca ar fi bine sa incerci...
Salut.Lasa-ti sanii in pace. Tinctura de marar e o porcarie probabil e mai mult pe baza de pshic.Sanatate
Adelyyy, nu stiu daca ajuta sau nu tinctura de marar, dar eu n-as lua in locul tau. Nu stiu daca are vreo influenta asupra nodulilor, dar cred ca nimeni nu stie, asa ca de ce sa faci experimente pe corpul tau? Daca tu esti cea din poza, sa stii ca ai o silueta foarte frumoasa si foarte feminina.
Stii. o fata care a folosit tinctura(1 luna). mi-a zis ca i-au crescut. sau mai ridicat. au fost mai voluminosi. dar dupa acea luna de tratament cu tinctura de marar. sinii au devenit asa cum erau mai inainte...
mai bine ai lasa. mai bine ai face un masaj
StarDust întreabă:
anonim_4396 întreabă: