| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Buna tuturor
Acum m-am uitat pe internet de ceva exercitii pentru ridicarea sanilor si de cresterea lorbig grin si am vazut ca se vorbeste foarte mult de tinctura de marar ca se ia inainte de masa sincer as face o proba desi oare sa faca vreun rau?
Este naturala si nu cred ca ar putea sa faca vreun rau organismului
desi eu am 2 noduli la amandoi sanii de la un tratament

Sincer as cumpara si eu de la plafar poate da vreun rezultat voi ce ziceti ati auzit de aceasta >tinctura
va multumesc

o seara frumoasa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
16 răspunsuri:
| paul0013 a răspuns:

Parca am mai auzit de ea... s-ar putea sa mearga... oricum nu o sa-ti faca nici un rau

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ai mare grijă cu acei noduli de la sâni. Lasă tinctura!
Pa, pa.

| ღ..*Addelly*ღ.! explică:

Uffffsad o sa astept si sfatu lui Brigaelabig grin poate tu sti mai bine leguitoarea

| ellene a răspuns:

Am luat eu si nu am avut rezultate spectaculoase happy... a trecut mai bine de un an de atunci, poate chiar 2 si intre timp au crescut de la sine...in perioada aia nu am observat nici o schimbare majora...depinde de organism. Am auzit ca poti sa te ingrasi de la tinctura asta, insa la mine nu a avut nici un efect happy Daca ai si noduli nu cred ca ar fi bine sa incerci...

| Diva a răspuns:

Salut.Lasa-ti sanii in pace. Tinctura de marar e o porcarie probabil e mai mult pe baza de pshic.Sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ridicat, ti-i pot ridica si eu. Cu crescutul e mai complicat, da' gasesc eu ceva...trag de ei in cel mai rau caz. laughing tongue

Bent ai grija rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Adelyyy
De tine sau de ei? laughing

Mmm si de minelaughing tongue

Aia care is acolo asa cum sunt e bine si atat decat deloclaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad ca ai raspuns la fix...ma iubesti?batting eyelashes

La nebunielaughing ne mai auzim

bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne-am auzit vreodata pana acum? tongue
Bye.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Adelyyy, nu stiu daca ajuta sau nu tinctura de marar, dar eu n-as lua in locul tau. Nu stiu daca are vreo influenta asupra nodulilor, dar cred ca nimeni nu stie, asa ca de ce sa faci experimente pe corpul tau? Daca tu esti cea din poza, sa stii ca ai o silueta foarte frumoasa si foarte feminina.

| marsy a răspuns:

Stii. o fata care a folosit tinctura(1 luna). mi-a zis ca i-au crescut. sau mai ridicat. au fost mai voluminosi. dar dupa acea luna de tratament cu tinctura de marar. sinii au devenit asa cum erau mai inainte...
mai bine ai lasa. mai bine ai face un masaj