| Twix_3780 a întrebat:

Buna tuturor, am 15 ani si acum cateva luni am avut lipsa de calciu... a fost foarte urat pentru ca imi batea inima tare ma trezeam noaptea si eram ametit imi batea inima tare intram in panica. dar de atunci pana acum inclusiv azi in fiecare zii am impresia de realitate deformata adica ca si cand as fii drogat in ultimele zile m'a intepat inima si m-a durut undeva in partea abdominala in stanga sunt baiat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Andreea_3862 a răspuns:

Dupa ce faci tratamentul (potrivit) pentru carenta, trebuie sa verifici daca ai scapat de ea. E posibil sa nu fi luat doza suficienta zilnica sau sa ai alte probleme care afecteaza asimilarea calciului. Trebuie sa verifici, dar astea sunt tot simptome ale unei mari carente de calciu. Dupa cate s-ar parea, o mai ai. Si eu fac acum calciu injectabil. Tabletele, multe nu sunt eficiente.

| ganton a răspuns:

Bine.

| cris_2039 a răspuns:

Daca bei energizante, renunta dar mai bine consulta un medic pentru ca s-ar putea sa fie altceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, si cu ce sa te ajutam? Eu stiu cum e, am patit-o sad am simtit in partea stanga, la inima, o intepatura, si eu aveam lipsa de calciu.Dar stii, noi nu te putem ajuta, cel mai bine e sa mergi la un psiholog daca problema e de natura sentimentala ( daca ma intelegi) sau du-te la medicul de familie, fa-ti analizele, crede-ma, iti vor spune ei ce sa faci.
Funda?

| anaany a răspuns:

Si eu am lipsa de calciu.Nu trebuie sa te panichezi pentru ca iti va fi si mai rau.Nu te gandi la problema ta.Iti va trece daca iei niste pastile de calci in aproximativ 10 zile. Sper ca te-am ajutat! Mult noroc!

| Twix_3780 explică:

Tin sa mentionez ca am fumat de un an si incerc sa ma las azi e prima zi nu am fumat delochappy