Dupa ce faci tratamentul (potrivit) pentru carenta, trebuie sa verifici daca ai scapat de ea. E posibil sa nu fi luat doza suficienta zilnica sau sa ai alte probleme care afecteaza asimilarea calciului. Trebuie sa verifici, dar astea sunt tot simptome ale unei mari carente de calciu. Dupa cate s-ar parea, o mai ai. Si eu fac acum calciu injectabil. Tabletele, multe nu sunt eficiente.
Daca bei energizante, renunta dar mai bine consulta un medic pentru ca s-ar putea sa fie altceva
Pai, si cu ce sa te ajutam? Eu stiu cum e, am patit-o am simtit in partea stanga, la inima, o intepatura, si eu aveam lipsa de calciu.Dar stii, noi nu te putem ajuta, cel mai bine e sa mergi la un psiholog daca problema e de natura sentimentala ( daca ma intelegi) sau du-te la medicul de familie, fa-ti analizele, crede-ma, iti vor spune ei ce sa faci.
Funda?
Si eu am lipsa de calciu.Nu trebuie sa te panichezi pentru ca iti va fi si mai rau.Nu te gandi la problema ta.Iti va trece daca iei niste pastile de calci in aproximativ 10 zile. Sper ca te-am ajutat! Mult noroc!
Tin sa mentionez ca am fumat de un an si incerc sa ma las azi e prima zi nu am fumat deloc
Andreea201329cu întreabă: