| tnc a întrebat:

Buna tuturor am 16 ani si am 70kgcrying kine ma ajuta si pe mine ca cateva sfaturi? kiss
mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Petronela a răspuns:

Incearca sa tii dieta pentru a slabi

| virshabhasthira a răspuns:

Pai si inaltimeathinking

| Didu a răspuns:

Uite cum fac eu : Alerg in fiecare in zi [depinde de vreme, uneori dimineata, alteori seara], Sar coarda si fac multe abdomene. Nu mananc dulciuri, nu beau suc, nu mananc nimic prajit si mai ales nu mananc dupa ora 18:00.Am 15 ani si acum o saptamana aveam 53 de kg.Acum am 50 thinking Iti trebuie si multa vointa. Sper sa te ajute si pe tine si bafta la slabit:*!

| andreetgv a răspuns:

Buna acum sa stii ca iti citesc din cartea unui nutritiosnis care se numeste doctorlul Mencinicopschi si este foarte folositoare eu am slabit 5 kg in 2 saptamani dupa ce i-am urmat sfaturile:
Evita sa mananci in fata televizorului deoarece tu te uiti la televizor si nu mai poti tine masura la cat mainanci asa ca manci repede si si ti se face foame intruna iar astfel te ingrasi Sfat(evita sa manci si in fata calculatorului deoarece iti este foame permanent)
Mancarea de Fast Food poate atinge valori calorice de 500-800 calori iar o portie de mancare sanatoasa din alimente naturale, integrale circa 150-200 CALORII
Supele, reguli generale:supele si ciorbele "dresee" cu prea multa smantana si oua devin indigeste nefiind recomandate. Utilizarea ardeiului iute in masura in care este tolerat, este util acesta aducand capsaicina si vitamina C, CU EFECTE BENEFICE ASUPRA SANATATII, de asemenea, ardeiul iute mareste rata metabolismului bazal, stimuland arderea grasimilor
Miscarea este esentiala intr-o dieta deoarece ea te ajuta sa arzi grasimile in plus iar ea te ajuta sa iti si mentii silueta dorita
Mancaruri recomandate
-Salate fara dressinguri cumparate(salatele contin legume esentiale unei diete sanatoase deoarece ea poate contine castraveti bogati in vitamins C rosii care inlocuie cu prisosinta renumitul Kechup si renumitele foi de salata care nu prebuie sa lipseasa dintr-o dieta serioasa
-UNELE LACTATE FARA IAURTURI CUMPARATE, BRAZA TOPITA, FELII DE CASCAVAL SAU PASTA DE IAURT
-CARTOFII COPTI FIERTI SAU PRAJITI FARA ULEI
Cam atat sper ca ti-am fost de ajutor daca mai ai nevoie de detalii ne vedem la privat. fundita?

| justjustyn a răspuns:

Ce fel de sfaturi?thinking