anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor, am 30 de saptamani de sarcina, aștept cu nerăbdare sa vina bebe doar ca bănuiesc ca orice femeie la prima sarcina are mici frici sau temeri, ori multe idei prin cap despre cum va fi momentul nașterii.Ei bine eu as vrea sa va întreb și dacă se poate sa ma ajutați cu un sfat sau o vorba buna în ceea ce urmează sa va întreb.Cat de tare doare travaliul si nașterea naturala in sine? Cat de repede va recuperați aproximativ? Exista cazuri de decese la nasteri naturale?
Cine asista la nastere, orice doctor care e de garda dacă nu poate cel lcare v a monitorizat sarcina?
Cat dureaza pana nasti si iti vezi minunea?
Si orice chestii pe care credeți ca ați putea sa le împărtășiți din experiente sau din auzite, orice..va rog am atâtea întrebări..sunt super agitata si super fericita...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Durerile de nastere sunt intr-adevar foarte-foarte mari, asa este cunsocut in toata lumea, dar sunt suportable, odata ce femeile de miid e ani nasc natural si nu mor din atata lucru.
Decesele la o nastere naturala apar numai in cazuri extrem de rare, cand femeia are complicatii (este cardiaca, are hemoragii interne etc).
La nastere asista medicul si moasele care sunt de servici in ziua respectiva, asta daca mergi al un spiatl de stat. la un spital privat iti poti alege ce medic doresti tu si acela vine sa te asiste la nastere.
O nastere poate dura intre 4 ore si 24 de ore, depinzand strict de fiecare femeie si corpul ei. Eu am nascut natural ambii copii in 6 ore baiatul si dupa 10 ore fata.
Va trebuii sa fii calma fiind toata agitatia ta se transmite fatului si poate complica nasterea. Nu este nimic nou la o nastere, dar medicul si moasele care te asista la nastere sunt oamnei cu facultati si experinta mulat in salile de nastere, deci nu ai motive de ingrijorare, doar de bucurie si de calm, ca copilasul sa nu se agite, sa nu se rasuceasca si sa nu creeze complicatii.

Sa ai o nastere usoara si un copil frumos si sanatos!

0 răspunsuri: