| Mzg_Madalina_1993 a întrebat:

Buna tuturor. Am 4 saptamani de sarcina si am candidoza. si vreau sa iau gynofort crema. Intrebarea mea a mai luat cineva in sarcina acest medicament crema? Am intrebat ginecologu m-a intrebat cate saptamani si s-a uitat peste mesaj si nu a raspuns. Va rog un raspuns sigur daca ati incercat. Multunesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Candida pe care o ai este doar la exterior? Nu si inauntru?

Nu poti sa stai asa, trebuie sa actionezi repede. Vezi ca e posibil sa ai si in gura, pe limba.

Un spray super eficient pe care il recomand cu inima si pe care cu greu am reusit sa il achizitionez saptamana trecuta, ultimul pe stoc, este acesta :
https://www.medicinas.ro/......arcina/973
L-am cumparat de aici, la supra pret, pentru ca efectiv nu l-am mai gasit nicaieri.
S-ar putea sa ai sanse aici, la astia, dar trebuie sa ii suni sa fi sigura:
https://www.telestarshop.ro/143-topida-spray-pentru-igiena-intima.html
Ca si crema / unguent eu iti recomand ceea ce mi-am cumparat eu: https://www.drmax.ro/clotrimazol-crema-20-g-slavia
Si sa te verifici in gura sa vezi daca nu ai si pe limba.

Eu iti pot recomanda mai multe. Sa le cumperi urgent.
Mergi la o farmacie dr max sa cumperi crema dar in farmacie s-ar putea sa fie mai scumpa, pe net daca le comanzi sunt mai ieftine de la dr max dar dureaza 2-3 zile.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Categoric NU, fiindca contine medicatie foarte puternica care poate afecta copilul.
Asteapta raspunsul medicului sau fa ceva naturist, care nu afecteaza copilul.

Pana atunci spala-te la exterior, pe vulva, cu apa calda in care ai dizolvat 2-3 linguri de bicarbonat.
Se stie deja ca CHEFIRUL omoara candida, asadar se poate introduce in vagin un tampon de vata imbibat in chefir in fiecare seara, iar dimineata se arunca. Nu sa fac spalturi vaginale, deloc.
daca candida exista vaginal, inseaman ca exista si pe intestine, deci este indicat sa bei chefir cu 30 minute inainte de masa, pe stomacul gol si inainte de culcare, cate 1 pahar de 100-150ml.
Sanatate multa!

| dullcat a răspuns:

Mai intelept este sa astepti raspunsul complet de la medicul tau ginecolog.

| Sophieka a răspuns:

Sa iei legatura si cu medicul de familie daca ai dubii sau nevoie de informatii.

Si mai exista grupuri mari pe Facebook : Mamici pe Facebook sau ceva de genul.

| BlackRaven45 a răspuns:

Aşteaptă răspunsul medicului înainte de a te trata.

| Mzg_Madalina_1993 explică:

Mi-a raspuns doctorul si a spus ca este ok. Am administrat aseara. Intre timp am vorbit si cu altul si nu imi recomanda. iar primul a zis sa o administrez. Multumesc ft mult de raspunsuri