| doarsucre a întrebat:

Buna tuturor, am avut un cos in frunte si l-am tot,, scobit" si ma trezesc acum 2 zile dimineata ca s-a umflat, ca un cucui, am spus ca e in regula si ca o sa se traga, ieri nu a evoluat si nici involuat, acum, dimineata, ma uit in oglinda si se trage spre ochi si incep sa imi fac griji. Sfaturi va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| force95 a răspuns:

O sa se retraga cu incetul si nu til mai sparege

| Psychic a răspuns:

Mergi la doctor, urgent!

evenso
| evenso a răspuns:

Poate este un furuncul, in orice caz trebuie sa te duci la dermatolog.

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Cel mai eficient tratament cu care poți sa scapi rapid de coșurile care se umflat si coșurile sub piele este uleiul 100% pur de arbore de ceai (tea tree) de la Thursday Plantation.

Îți zic asta din experiența mea cu coșurile si puncte negre de 8 ani de zile.
Trebuie sa pui câteva picături de ulei pur de arbore de ceai, pe un bețișor de ureche si apoi dai pe cos. Diferența o vei vedea foarte repede, coșul se usucă la început si apoi dispare complet.
Te sfatuiesc inca un lucru, sa iti schimbi săpunul normal cu un săpun cu 100% ulei pur de arbore de ceai pentru controlul excesului de sebum si pentru a distruge a distruge eficient coșurile si puncte negre.