| Blablablablablablablablablablablabla a întrebat:

Bună tuturor! Am ceva timp de când tot încercam sa facem și noi un bebe dar nu putem... Am fost la medic și mi-a spus ceva de ovare cum ca ar fi prea mici sau nu știu ce... Nu știu prea multe detalii pentru ca doctorita era cam ocupata și nu avea chef de mine, când am întrebat-o daca exista vreun tratament a zis sa vin peste o luna sad exista șansa să am și eu un copil? Este grav ceea ce a zis ca am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Îmi tot apare la reclame pe Facebook "Profecund", habar n-am de ce ca nu am căutat niciodată despre așa ceva, dar am văzut ca are multe recenzii pozitive. Nu strica sa încerci.

| Savina23 a răspuns (pentru Bondarel99):

Probabil ai chisturi mici pe ovare.Se trateaza, si eu am si am primit duphaston.O sa ai copii, nu te necaji, dar la timpul potrivit.

| lilianaadelina a răspuns:

Salut.Nu,daca ti se administreaza tratamentul corespunzator pe baza de analize de sange si ecografii, sunt sanse de 95% ca tratamentul sa aiba eficienta.Asa ca stai linistita ca totul va fi bine.

| deadhoe a răspuns:

Ba omule ai 18 ani. Du-te la scoala.

| Blablablablablablablablablablablabla explică:

Este posibil ca din aceasta cauza sa ma îngraș? Am pus câteva kilograme pe mine... Câteva, mai multe big grin și nu cred ca e vorba de mâncare pentru ca totuși mănânc destul de putin