| Heather_Sioux_Lindsay_1997 a întrebat:

Am mare nevoie de sfatul vostru si de aceea m-am gandit sa-mi postez aici intrebarea.
Acum aproximativ doua luni, inainte sa incep scoala, m-am intalnit cu un tip intr-un supermarket, pe care nu l-am mai vazut de mult.
Acesta mi-a transmis un lucru, care pur si simplu m-a socat foarte tare. In timp ce vorbea cu mine, mainile imi tremurau, vederea imi ceda si nu mai puteam sa-i mai spun absolut nimic.
Dupa cateva minute, am lesinat si m-am trezit de una singura. (Nimeni nu se oferise sa imi dea o mana de ajutor) Avusesem noroc ca-mi tineam o mana pe un raft. El se afla tot acolo si ma gandeam ca am visat doar.
Insa de atunci, am momente cand o persoana vorbeste cu mine si lucrul ma uimeste atat de tare, incat nu privirea mi se ingreuneaza si raman de multe ori fara vlaga. Apoi uit intamplarea precedenra, imi amintesc numai parti.( Si pe acelea destul de vag). De multe ori imi ia o zi, 2-3 ca sa imi amintesc tot, alte ori am nevoie de putin mai mult timp, circa 1-2 saptamani.
Am rugat-o pe mama sa-mi cumpere niste pastile de memorie si concentrare. ( Mentionez ca nu cunoaste toata povestea) Ieri mi-am cumparat o cutie, pe care o folosesc de regula studenti.
Credeti ca asta ar putea fi o boala, ce se ascunde-n mine de mai multa vreme, gen Ahlzheimer sau... Sunt speriata. Caut raspunsurile si sfaturile celorlalti, fiindca am mare nevoie de ele acum. Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MySelf94 a răspuns:

Inteleg ca ai incercat sa ceri ajutorul aici, dar mai bine ai merge la un doctor, cu simptome de genul asta e mai bine sa nu astepti.

3 răspunsuri:
| Heather_Sioux_Lindsay_1997 explică:

* Imi cer scuze pentru posibilele greseli, insa am vrut sa postez cat mai repede intrebarea) Sper ca nu ma suparati. big grin

| express11 a răspuns:

La doctor! orice boala luata din pripa se amelioreaza repede.

| Heather_Sioux_Lindsay_1997 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri. V-as fi dat fundita la toti, insa nu am posibilitatea decat unei singure persoane sa ofer. Apreciez!