anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna Tuturor! Am nevoie de ajutor va rog! Pe bunica mea o doare foarte tare genunchiul, si am incercat cu tot felul de pastile, unguente, medicamente, dar se pare ca nu functioneaza. Aveti idee ce ar ai putea face pentru ca aceasta durere sa se diminueze, daca nu sa dispara de tot? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Poate suna babeste, dar stiu ca namolul ajuta la articulatii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de afectiunea pe care o are. Poate fi ceva legat de menisc si atunci se trateaza numai prin interventie chirurgicala iar daca este vorba de artroza se aplica mai multe feluri de tratamente: tratamente destinate simptomelor, respectiv durerii (sunt foarte importante pentru că uşurează suferinţa bolnavului - se folosesc antiinflamatoarele nesteroidiene) si tratamentul care controlează evoluţia bolii permite menţinerea acesteia pe loc. Toate acestea insa isi pot gasi rezolvarea numai in preajma medicilor de specialitate.

| pynnk a răspuns:

Mai bine ar fi sa o duci la spital iti spun din propria experienta.bafta

| AlexaLovesSkillet a răspuns:

Nu sunt sigura de ce are, insa stiu ca e nevoie de interventie chirurgicala parca, insa, nu se poate, deoarece nu poate suporta anestezie, are probleme cu inima. sad. Dar, multumesc tuturor. Eu nu sunt in localitate acum, dar sambata ajung, si revin cu raspunsuri, dupa ce aflu ce ar vrea sa faca. Ii voi prezenta variantele acestea, si, Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Apreciez mult! happy

| marco548 a răspuns:

BUNA! Iti recomand SUPORT TERMOINDUCTOR PT. GENUNCHI,-reduce durerea
-asigura mobilitate
-elimina excesul de grăsime de sub piele
-relaxeaza
-are multiple efecte benefice prin eliberarea de ioni negativi şi emisie de raze infraroşii, produse pe cale naturala
-contine particule ceramice de turmalina
Te astept pentru a-ti oferi posibilitatea de al achizitiona direct de la firma distribuitoare.