| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Buna tuturor am nevoie si eu de un sfat de la voi cand eram mai mica faceam numai prostii si m-am ales cu niste semne pe frunte si care se vad deci sunt semne mai vechii as vrea ceva pentru cicatricii o crema un gel am auzit ca este ceva de la VICHY care este buna acum cum sa zic nu stiu care e mai bun voi ati putea sa imi recomandatii ceva trebuie sa fac ceva nu le mai suport va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! explică:

Nu le suport se vad urat poate vreau sa imi prind bretonul si se vad aiurea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte un adevarat luptator se mandrea cu ranile sale, si cu semnele de pe trup.fiecare avea o poveste, buna de ascultat. tu de ce vrei sa ti le stergi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Poti masca cu fond de ten sau o interventie de chirurgie estetica ramane ultima varianta.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu folosesti un softlaser? mie asa mi-au trecut cicatricile. este indicat pentru combatarea impuritatilor, herpesului, a cicatricelor etc.eu l-am comandat online de pe un site cu produse medicale si mi-a fost adus acasa prin curier. daca te intereseaza, aici se gaseste: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Softlaser-SL30