| Irina234561 a întrebat:

Bună tuturor! Am o dilemă. Eu am purtat aparat dentar și după un an de zile am purtat gutiera dr contensie la dinții de sus. Acum o săptămână mi s-a spart gutiera în două bucăți și m-am chinuit cu o grămadă de soluții să o lipesc. Nu am reușit să o lipesc, dar o port purta așa, adică nu mă incomodează. O mai am de purtat 1 an și jumătate doar noaptea. O să îmi influențeze poziția dinților faptul ca gutiera este spartă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie facuta alta

| anjellique a răspuns:

Nu ar trebui, dar ar fi cel mai bine sa te sfatuiesti cu un medic veterinar totusi

| MarcelinFluricil a răspuns:

Nu stiu sigur daca o sa iti influenteze pozitia lor, dar ca cineva care a purtat aparat dentar si gutiera, cred ca mai bine ii spui dentistului tau sa iti faca alta. S-ar putea sa te deranjeze daca e lipita.