| ZzapaciThaa a întrebat:

Am o durere foarte mare de burta in partea de jos. Mi-a inceput durerea dupa ce am facut dragoste cu prietenul meu. Toata burta a inceput sa ma doara dintr-o data fara nici un motiv. Am plans de durere, am fost si la doctor. M-au consultat de mii de ori si nu au gasit nimic. Ce poate fii? Ei mi-au spus ca nu am nimic ca e totul in regula cu mine si mi-au dat vreo 2-3 medicamente de durere. Incep sa cred ca poate fii apendicita, desi ei nu au gasit absolut nimic. Acum incepe sa se duca durerea si in partea de sus a stomacului. Va rog ajutati-ma, dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Antistescu_Lumiaris_1988 a răspuns:

Schimba doctorul.Fa un eco, examen de sange, etc. nu astepta raspunsuri de la noi. daca nu esti multumita de raspunsul medicilor incearca si clinici private, nu lasa asta in voia sortii. multa sanatate

1 răspuns:
| veverushca a răspuns:

Consulta cat mai multi doctori. Cere medicului de familie trimitere catre un ecograf. Noi nu putem sti ce probleme ai.