Ocluzia intestinala apare din cauza unui colon cu probleme, nicicum a unui stomac cu probleme cum ai tu, cand ai constipatie cronica multi ani si nu poti sa iesi la wc decat dupa 7-10 zile.
Un colon iritat iti provoaca gaze in intestine si chiar diaree, nicicum constipatie sau ocluzie intestinala.
Exista tratament complex impotriva bacteriei Helicobacter Pylori, formata dintr-un amestec de 3-4 antibiotice, care se iau timp de 15 (sau 21 de zile) si care impreuna cu o dieta stricta de mancare, te poate scapa de HP>
De ce nu faci tratamnetul de HP?
Orice medic internist si gastroenterolog iti pot prescrie aceste antibiotice, care anihileaza si ucide bacteria HP>
Sanatate multa!
Am luat și durerile au dispărut mai am doar zgomotele intestinale față de cum am fost acum o lună acum sunt mai bine dar am un gând ce mă sperie mereu am auzit de oncluzie intestinală și am ajuns să trăiesc cu frica asta, deși știu ca nu pot face tot asta am în cap am ajuns de orice simt mă sperie și îmi vine gândul ăsta în cap oare cum îmi pot scoate tamplenile astea din cap ca nu cred ca de la o helicobacteria și un colon iritat poți ajunge la așa ceva?♀️
Mulțumesc foarte mult ❤️
Ocluzia intestinala apare din cauza unui colon cu probleme, nicicum a unui stomac cu probleme cum ai tu, cand ai constipatie cronica multi ani si nu poti sa iesi la wc decat dupa 7-10 zile.
Un colon iritat iti provoaca gaze in intestine si chiar diaree, nicicum constipatie sau ocluzie intestinala.
Ce legatura au sucurile și cipsurile cu Helicobacter? Nu au nicio legatura. Bacteria respectiva trece cu antibiotice, nu este influentata de dieta.
Daca mananci putin si ai renuntat la dulciuri si sucurile alea nenaturale, da e normal sa slabesti asa.
La adolescenta si daca esti inalta, 62 kg e perfect. Nu te speria. Organismul se regleaza singur.
Razzvan1612 întreabă: