In principiu stai in spital cateva ore, pana te trezesti din anestezie. Din cate stiu eu sora-mea nu a avut restrictii la nimic, in schimb i-a spus sa manance multa inghetata.
Oricum, cel mai bine e sa vorbesti toate astea cu medicul tau. E cel mai in masura sa iti ofere astfel de informatii pentru ca iti stie situatia cel mai bine.
Sanatate!
In general, se sta cateva ore, iar in ceea ce priveste alimentatia, doctorul iti va spune ceea ce este in regula sa mananci si ceea ce nu este, insa ti se va recomanda sa mananci usor o zi sau doua.
Pentru ca e o operatie simpla. Se face peste tot.
Noroc ca mi-ai zis tu ca e usoara, nu stiam asta. Indiferent de operatie eu as opta daca as fi fos in locul sau, in strainatate.
Stii, tot timpul doar comentezi la ceea ce postez eu, nu stiu de ce o faci, sincer. Fiecare cu opinia sa, asa e normal! Nu ti-am raspuns tie la intrebare.
La Beauty&fashion nu e pe opinie, e pe gust.
" Nu ti-am raspuns tie la intrebare." - ti-am raspuns eu la a ta.
Ma simt flatata!
Crede-ma nu vrei sa te operezi in strainatate eu locuiesc in Cipru de 10 ani am fost in urma cu 2 ani sa fac rezervare pentru operatie si au trecut 2 ani iar ei inca nu mi-au spus cand sa fac operatia mai pe scurt trebuie sa astepti timp pe cand in Romania poti mai rapid
Posibil pentru ca o faci pe banii statului si tu nu platesti nimic. Un amic de al meu a asteptat 2 ani jumate sa se opereze la umar dar nu a platit un ban. Desigur daca platea se opera imediat dar costa mult.