Daca ai folosit prezervativ pe care l-ai pus corect si nici nu ai finalizat in ea, e imposibil sa fie gravida. Poate ii intarzie, nu e nimic grav. Oricum de nu esti gata de un copil nici material nici moral avortul e cea mai buna solutie! Copilu il faci cand esti gata sa traiesti in mare parte pentru el si mai ales sa ii poti oferii tot ce are nevoie! Dar eu zic destul de probabil sa nu fie gravida, Cam des stati cu frica... nu mai bine o duci cu forta la ginecolog sa ia anticonceptionale si scpai de griji. Dar urata frica asta de ginecolog, se poate duce la o femeie.
Daca nu esti pregatit.pregateste-te si ia viata in piept asa cum se poate. daca nu cu toata parerea de rau.renuntati la copil. personal prefer varianta 1 Succes
Mai bine faceti un test de sarcina. poate si de la stres ii poate intarzia,sau daca a facut ceva tratamente cu antibiotice, ca si astea mai intarzie ciclul menstrul, sau poate o fi si racita de zici ca are dureri...pe de alta parte, scurgerile maronii pot indica o sarcina si la fel si durerile!
Am uitat sa mentionez ca daca ar fi gravida ar avea greturi dimineata si o senzatie de rau...dar am inteles ca simptomele astea difera de la o persoana la alta...
Nu cred ca ar putea fii insarcinata. si mie mi se mai intampla sa-mi vina cilcul la fel cum i-a venit sotiei tale. este bine sa faci testele de sarcina. acum na asta este parerea mea. sper ca este ca mine