| aryana1991 a întrebat:

Am o mare problema cu picioarele si mainile umflate.mainile sunt doar umflate insa picioarele ma dor ingrozitor si sunt foarte umflate.seara cand ma pun in pat imi fac masaj pe zonele umflate -gleznele si simt niste furnicaturi.cand ma trezesc sunt tot umflate non-stop.chiar nu stiu ce sa mai fac m-am saturat.niste reedii naturiste si ceva sfaturi mi-ar fi de folos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ceau Aryana. Stii ce te sfatuiesc? Sa-ti faci analizele. Vezi cum stai cu anemia, tensiunea arteriala si glicemia. Atat. Astea trei. Poate ai acasa un glucometru si un tensiometru. Masajul sa-l faci usor, cu spirt, apoi aplici crema de galbenele. Masezi de jos in sus, deci de la talpă spre genunchi. Nu invers. Nu mânca sare, sau redu din ea. Taticul meu ia pentru picioare umflate... Furosemid (cate o jumate de tableta, lunea, miercurea si vinerea).

| leacuri a răspuns:

Atentie! retii apa in corp! ai grija de rinichi si nu manca sarat...remedii la leacuri@yahoo.com